Enzimes béldaganatszűrő székletteszt akciós csomagban 20 db (ScheBo® Tumor M2-PK™)

330 000Ft 297 000Ft

ÁFA tartalom: 5%

Akciós enzimes vastagbél daganatszűrő tesztcsomag (20 db-os kiszerelés) 

Rövid, 2 perces videó a teszt használatáról: IDE KATTINTVA érhető el.

ScheBo® Tumor M2-PK™

Az enzimes béldaganat szűrésről egy rövidfilmet nézhet meg ITT!

Kérjük ossza meg ezt az 5 perces filmet ismerőseivel, barátaival, rokonaival és ezzel is hívja fel a figyelmet a betegségre!

Enzimes béldaganatszűrő székletteszt – Otthoni mintavétel laboratóriumi lelettel

A tesztről részletes leírást a képek alatt olvashat!

ÁFA: 5%      Az akciós csomag csak banki átutalás fizetési móddal rendelhető! Kérjük, ezt az opciót válassza a megrendelés leadásakor.

 

Az enzimes alapú, modern széklettesztet a vastagbélrák korai szűrésre, 2004-ben fejlesztették ki Németországban.

A teszt előnye a fájdalommentesség és a megbízhatóság.

A daganatos sejtek anyagcseréjekor nagy mennyiségben termelődik egy piruvát kináz (M2-PK) nevű enzim. Ezt az enzimet a daganat bocsátja ki magából és az kiürül a széklettel. Az enzim mennyisége így könnyen vizsgálható. A laboratóriumban egy immunológiai eljárással ezt az enzimet mutatjuk ki és számszerűen meghatározzuk annak szintjét. Az értékeléssel ellátott, számszerű enzimszint leletet 4 héten belül postázzuk a beküldő páciensnek. Mivel teszt eredménye független bármiféle étrendtől, így nem szükséges a mintavétel előtt speciális diétát tartani és a székletben lévő vér sem befolyásolja az eredményt.

Az eljárás megbízhatósága, érzékenysége és fajlagossága kiváló. A béldaganatok lassú kialakulása miatt (több év) érdemes az enzimes béldaganat szűrést évente megismételni. Az ismételt vizsgálatokkal a biztonság egyre növelhető.

Megrendelés esetén az ügyfél postai küldeményként kapja meg az egységcsomagot, amelynek a díját a küldemény átvételekor kell kiegyenlíteni. Van lehetőség átutalással is fizetni.

A teszt dobozain, illetve a csomagolásban található tájékoztatóban fel van tüntetve a székletminta beküldési határideje. Felhasználás előtt ezt a dátumot kérjük ellenőrizzék! Lejárt beküldési határidő esetén kérjük hívja fel ügyfélszolgálatunkat, hogy tájékoztassuk a lehetőségeiről. Telefonszám: 06/30/865-7792

Mit tartartalmaz az akciós enzimes béldaganatszűrő egységcsomag?

20 db mintavételi cső, 20 db használati útmutató, 20 db díjmentesen feladható, megcímzett postai boríték a minta beküldéséhez és 20 db visszaküldendő adatlapot.

MINDEN ÉV DECEMBER 15. ÉS JANUÁR 5. KÖZÖTT SZABADSÁGOLÁSOK MIATT AZ ENZIMSZINT MÉRÉSEK SZÜNETELNEK. KÉRJÜK, EKKOR NE KÜLDJENEK BE MINTÁT VIZSGÁLATRA!

Az egész folyamat során a forgalmazó az adatvédelmi szabályok betartásával jár el.

Mikor nem alkalmazható ez a vizsgálat?

Híg, hasmenéses széklet nem alkalmas vizsgálatra! A belek gyulladásos betegségei, például colitis ulcerosa, Crohn betegség vagy bármilyen más hasmenéses betegség esetén a teszt pozitív eredményt adhat.  Ilyen betegségek fennállása esetén a teszt elvégzését nem ajánljuk.

Mi a teendő, ha emelkedett enzimszint eredményt kap a páciens (pozitív lelet)?

Ebben az esetben jelentős esélye van annak, hogy a vizsgált személy vastagbél, végbél szakaszán jóindulatú, vagy – kisebb valószínűséggel – rosszindulatú daganat van jelen. Pozitív leletet ad a belek gyulladásos állapota is. A jóindulatú daganatokat (polypokat) is diagnosztizálni kell, mert legtöbbször ezek válnak évek alatt rákos daganattá. Az ilyen lelettel mindenképpen szükséges a háziorvost, kezelőorvost felkeresni, mert az emelkedett enzimszint okát fel kell tárni.  Ebben az esetben vastagbéltükrözés vizsgálat elvégzése szükséges.

A 2 az 1-ben enzimes béldaganatszűrő gyorsteszt2 az 1-ben enzimes gyorsteszt ) esetében az enzimszint mellett a székletben található rejtett vér ellenőrzésére is van lehetőség. (Professzionális felhasználásra)

CE jelzés

 

0197

IVD

 

 

 

 

 

 

 

 

330 000Ft 297 000Ft

ÁFA tartalom: 5%
Tömeg940 g
Méretek11 × 15.50 × 40 mm