Akciós enzimes béldaganat szűrő székletteszt csomagban 4 db (ScheBo T. M2-PK)

66 000Ft 62 700Ft

ÁFA tartalom: 5%

Akciós enzimes vastagbél daganatszűrő tesztcsomag (4 db-os kiszerelés) ScheBo Tumor M2-PK

Rövid, 2 perces videó a teszt használatáról: IDE KATTINTVA érhető el.

GONDOLJON A CSALÁDJÁRA IS!

Az enzimes béldaganat szűrésről egy rövidfilmet nézhet meg ITT!

Kérjük ossza meg ezt az 5 perces filmet ismerőseivel, barátaival, rokonaival és ezzel is hívja fel a figyelmet a betegségre!

Enzimes béldaganatszűrő székletteszt – Otthoni mintavétel laboratóriumi lelettel

Schebo® Tumor M2-PK™

A tesztről részletes leírást a képek alatt olvashat!

ÁFA: 5%

 

Az enzimes alapú, modern széklettesztet a vastagbélrák korai szűrésre, 2004-ben fejlesztették ki Németországban.

A teszt előnye a fájdalommentesség és a megbízhatóság.

A daganatos sejtek anyagcseréjekor nagy mennyiségben termelődik egy piruvát kináz (M2-PK) nevű enzim. Ezt az enzimet a daganat bocsátja ki magából és az kiürül a széklettel. Az enzim mennyisége így könnyen vizsgálható. A laboratóriumban egy immunológiai eljárással ezt az enzimet mutatjuk ki és számszerűen meghatározzuk annak szintjét. Az értékeléssel ellátott, számszerű enzimszint leletet 4 héten belül postázzuk a beküldő páciensnek. Mivel teszt eredménye független bármiféle étrendtől, így nem szükséges a mintavétel előtt speciális diétát tartani és a székletben lévő vér sem befolyásolja az eredményt.

Az eljárás megbízhatósága, érzékenysége és fajlagossága kiváló. A béldaganatok lassú kialakulása miatt (több év) érdemes az enzimes béldaganat szűrést évente megismételni. Az ismételt vizsgálatokkal a biztonság egyre növelhető.

Megrendelés esetén az ügyfél postai küldeményként kapja meg az egységcsomagot, amelynek a díját a küldemény átvételekor kell kiegyenlíteni. Van lehetőség átutalással is fizetni.

A teszt dobozain, illetve a csomagolásban található tájékoztatóban fel van tüntetve a székletminta beküldési határideje. Felhasználás előtt ezt a dátumot kérjük ellenőrizzék! Lejárt beküldési határidő esetén kérjük hívja fel ügyfélszolgálatunkat, hogy tájékoztassuk a lehetőségeiről. Telefonszám: 06/30/865-7792

Mit tartartalmaz az akciós enzimes béldaganatszűrő egységcsomag?

4 db mintavételi cső, 4 db használati útmutató, 4 db díjmentesen feladható, megcímzett postai boríték a minta beküldéséhez és 4 db visszaküldendő adatlapot.

MINDEN ÉV DECEMBER 15. ÉS JANUÁR 5. KÖZÖTT SZABADSÁGOLÁSOK MIATT AZ ENZIMSZINT MÉRÉSEK SZÜNETELNEK. KÉRJÜK, EKKOR NE KÜLDJENEK BE MINTÁT VIZSGÁLATRA!

Az egész folyamat során a forgalmazó az adatvédelmi szabályok betartásával jár el.

Mikor nem alkalmazható ez a vizsgálat?

Híg, hasmenéses széklet nem alkalmas vizsgálatra! A belek gyulladásos betegségei, például colitis ulcerosa, Crohn betegség vagy bármilyen más hasmenéses betegség esetén a teszt pozitív eredményt adhat.  Ilyen betegségek fennállása esetén a teszt elvégzését nem ajánljuk.

Mi a teendő, ha emelkedett enzimszint eredményt kap a páciens (pozitív lelet)?

Ebben az esetben jelentős esélye van annak, hogy a vizsgált személy vastagbél, végbél szakaszán jóindulatú, vagy – kisebb valószínűséggel – rosszindulatú daganat van jelen. Pozitív leletet ad a belek gyulladásos állapota is. A jóindulatú daganatokat (polypokat) is diagnosztizálni kell, mert legtöbbször ezek válnak évek alatt rákos daganattá. Az ilyen lelettel mindenképpen szükséges a háziorvost, kezelőorvost felkeresni, mert az emelkedett enzimszint okát fel kell tárni.  Ebben az esetben vastagbéltükrözés vizsgálat elvégzése szükséges.

A 2 az 1-ben enzimes béldaganatszűrő gyorsteszt2 az 1-ben enzimes gyorsteszt ) esetében az enzimszint mellett a székletben található rejtett vér ellenőrzésére is van lehetőség. (Professzionális felhasználásra)

CE jelzés

 

0197

IVD

 

 

66 000Ft 62 700Ft

ÁFA tartalom: 5%
Tömeg188 g
Méretek11 × 15.50 × 8 mm