COVID-19 ellenanyag gyorsteszt – ABBOTT COVID-19 IgG/IgM Panbio (25 teszt/doboz)

55 000Ft 29 990Ft

ÁFA tartalom: 5%
COVID-19 ellenanyag gyorsteszt –  ABBOTT COVID-19 IgM/IgG (25 teszt/doboz)- Panbio

A termék készleten van a raktárunkban és 1 munkanap alatt szállítunk Magyarországon belül!

Immunkromatográfiás teszt, amely ujjbegyvérből (plazmából vagy szérumból), 15 percen belül IgM/IgG ellenanyag eredményt ad.

A tesztkazetta tartalmaz egy “C” jelű minőségellenőrző csíkot is, mely nagyon korán, 1-2 percen belül megjelenik a kazettán.  Függetlenül az antitestek jelenlététől a C-csík jelzi, hogy a vizsgálatot megfelelően végezték el. Ha a “C ” csík nem jelenik meg a tesztkazettán, akkor a teszt eredménye érvénytelen. Ekkor új, bontatlan tesztkazettára van szükség a minta újbóli vizsgálatához.

A teszt eredményét a cseppentések után (szigorúan betartva) 15 perc elteltével kell megállapítani a tesztkazettán található csíkok vizuális leolvasásával. Használjon stopper órát a teszt elvégzésekor.

A teszt szenzitivitása 96,2% és specificitása: 95,8%- (IgG) 100% (IgM)

exp: 2022.0427

 

COVID-19 ellenanyag gyorsteszt – ABBOTT -COVID-19 IgG/IgM (25 teszt/doboz) – Panbio
Professzionális gyorsteszt!

A csomagolás tartalma: 25 tesztkazetta, 1 db buffer (oldat a cseppentéshez) és használati útmutató. A doboz 25 db ujjbegyszúró lándzsát is tartalmaz!  (A puffer oldat palackja külön nem vásárolható meg, nem pótolható és helyettesíthető más oldattal!)

Tárolás: 2-30°C között      Eltarthatóság: a csomagoláson jelzett időpontig
A teszt CE  minősítéssel , európai engedéllyel és magyar OGYÉI regisztrációval rendelkező IVD eszköz. OGYÉI: HU/CA01/52048/20

Amennyiben Önnek a termék OGYÉI és gyártói CERTIFICATE dokumentumaira van szüksége, akkor kérjük jelezze ezt az ügyfélszolgálatunknak. (info@sunmed.hu)

AKCIÓS, BEVEZETŐ ÁR!

Kérjük, hogy a gyorsabb kiszolgálás érdekében a teszt rendelésénél a bankkártyás fizetést vagy a banki utalást válasszák, mint fizetési lehetőséget.

55 000Ft 29 990Ft

ÁFA tartalom: 5%