A megrendelés menete

Hogyan juthat hozzá az otthon elvégezhető egészségügyi tesztekhez?

  • A ScheBo® M2-PK™ enzimes székletteszteket vagy bármely más gyorstesztet megrendelheti honlapunkon a webáruházban, az áruház menüpont alatt.
  • Rendelését leadhatja telefonon is a 06/72 974 379-es  vagy 06-30/865-7792-es telefonszámokon, esetleg e-mailben az info@beldaganatszures.hu címre küldve.
  • A REXTRA Kft. webáruházában (www.rextra.hu), országos bolthálózatában és számos viszonteladó partnercégünknél is megvásárolható az enzimes vastagbél daganatszűrő teszt és a hasnyálmirigy funkciós  gyorsteszt is! 
  • Amennyiben telefonál nekünk, akkor kérjük, hogy adja meg ügyfélszolgálati kollégánknak a pontos számlázási és szállítási címet is!

Mit talál a küldeményben?

A tesztcsomagok általában kompletten tartalmazzák a teszt elvégzéséhez vagy a mintavételezéshez szükséges eszközöket és a részletes használati útmutatókat.

Az enzimes béldaganat szűréses mintavételi csomag tartalmaz egy részletes használati utasítást, egy tájékoztatót, egy visszaküldendő lapot,  egy mintavételi tartályt, valamint egy bérmentesített, felcímzett válaszborítékot, amelyben a tesztet el kell küldenie a labor részére. Reagenssel ellátott gyorsteszt esetében a csomag tartalmazza teszt elvégzéséhez szükséges reagenst, tartályt és tesztcsíkot is.

Minden általunk küldött tesztcsomag magyar nyelvű használati útmutatóval van ellátva.